12. Mymesh BOSS Managementsysteem

12. Mymesh BOSS Managementsysteem

Met het online Mymesh BOSS Managementsysteem kunt u uw Mymesh Building Light Control Systeem op afstand besturen, monitoren en instellen.

 

Het Mymesh BOSS Managementsysteem biedt een scala aan mogelijkheden. Het wordt gebruikt om uw Building Light Control Systeem te besturen, monitoren en instellen. Alleen geauthoriseerde gebruikers hebben toegang tot het Boss Managementsysteem via een computer, laptop, tablet of smartphone. De authorisatie kan worden onderverdeeld in verschillende niveaus zoals Commissioner, Eindgebruiker of Administrator.

 

Via monitoring in het BOSS kunt u bijvoorbeeld de status van verschillende componenten bekijken, in de gaten houden hoeveel energie u verbruikt of nakijken of alle lampen het nog doen. In het Managementsysteem is het ook mogelijk de instellingen van verscheidene componenten of gehele groepen aan te passen. Een Mymesh Ethernet Gateway verzorgt de connectie tussen uw Building Light Control Systeem en het Boss Managementsysteem.