12. Mymesh Management systeem

12. Mymesh Management systeem

Met het online Mymesh Management systeem kunt u uw Mymesh netwerk op afstand besturen, monitoren en instellen.

 

Het dashboard biedt een scala aan mogelijkheden. Het wordt gebruikt om uw netwerk te besturen, monitoren en instellen. Alleen geauthoriseerde gebruikers hebben toegang tot het systeem via een computer, laptop, tablet of smartphone. De authorisatie kan worden onderverdeeld in verschillende niveaus zoals Commissioner, Eindgebruiker of Administrator.

 

Via monitoring in het dashboard kunt u bijvoorbeeld de status van verschillende componenten bekijken, in de gaten houden hoeveel energie u verbruikt of nakijken of alle lampen het nog doen. In het Managementsysteem is het ook mogelijk de instellingen van verscheidene componenten of gehele groepen aan te passen. Een Mymesh Ethernet Gateway verzorgt de connectie tussen uw Building Light Control Systeem en het Boss Managementsysteem.