Wireleds® – De keuze voor slimme Led verlichting was nog nooit zo makkelijk

Making the case for Smart Led Lighting

Wireleds® – De keuze voor slimme Led verlichting was nog nooit zo makkelijk

Wireleds Smart Led Lighting

 

Chess Wise maakt zich hard voor een transitie naar duurzame en slimme verlichtingssystemen voor bestaande bouw zoals kantoren, scholen, winkels, parkeergarages en andere utiliteitsbouw. Chess Wise heeft de Wireleds® producten ontworpen om de keuze voor slimme ledverlichting zo makkelijk mogelijk te maken.

Chess Wise heeft een draadloos netwerkprotocol ontwikkeld dat is geïntegreerd in de verlichtingscomponenten van ons Wireleds® systeem. Hierdoor kunnen alle onderdelen -lampen, armaturen, schakelaars, sensoren, etc– met elkaar praten en zelfstandig bepalen hoe het licht zich moet gedragen. U kunt bijvoorbeeld instellen dat uw verlichting automatisch dimt als er voldoende zonlicht wordt gemeten of vanzelf uitschakelt na kantoortijd. U kunt zelfs met één schakelaar alle verlichting in uw pand bedienen!

Zo zijn er nog talloze mogelijkheden waarmee Wireleds® uw energie besparingen maximaliseert en het comfort voor uw medewerkers verhoogt. Tot slot is het systeem makkelijk te installeren waardoor de installatie en onderhoudskosten tot een absoluut minimum worden beperkt. Hierdoor is de business case voor Smart LED lighting zo gemaakt.

Waaruit bestaat een Wireleds® verlichtingsysteem?

 

Smart Drivers + Lighting Controllers

De basiscomponenten van het Wireleds® verlichtingssysteem zijn draadloze controllers en smart drivers met een ingebouwde controller. De controllers ontvangen informatie van de sensoren en zorgen ervoor dat uw verlichting wordt aangestuurd. Deze controllers zijn ofwel ingebouwd in de LED armaturen zoals in de Smart T8 Led Tube, of ze worden apart verbonden aan een LEDpanel, een downlighter of een willekeurige design-armatuur. Met deze variatie aan basis componenten kan Wireleds® systeem voor bijna elke lamp of armatuur een refurbish of vervangingsoplossing bieden.

 

WIRELEDS integrated smart driver
WIRELEDS® Controller

Lampen en armaturen

Behalve de slimme T8 LEDs biedt WIRELEDS® een brede keuze uit kwalitatieve vervangingsproducten voor de meest gangbare verlichting in utiliteitsbouw (scholen, kantoren, ziekenhuizen, sportcentra, etc.)

Wireleds Led Panels
Wireless Smart T8 LED
WIRELEDS® downlighters

Internet Gateway

Om uw slimme verlichting te activeren en de software te kunnen gebruiken wordt uw netwerk via een beschikbaar gestelde Internet Gateway aangemeld bij ons Service Center. Uw led-verlichting wordt vervolgens geactiveerd en de software wordt aan u beschikbaar gesteld.

WIRELEDS gateway light as a service

 

Wireleds®  biedt de volgende draadloze schakelaars & sensoren:

  • Ambient Light Sensor: schakel, versterk of dim uw verlichting automatisch op basis van beschikbaar daglicht.
  • PIR Motion Sensor: schakel, versterk of dim uw verlichting automatisch op basis van aanwezigheid.
  • Remote Switch: schakel, versterk of dim uw verlichting manueel.

 


Licht Management Systeem

Het Wireleds® systeem werkt volledig zelfstandig. Het netwerk zelf is ‘slim’ en voert uw instellingen zelfstandig uit, zonder de noodzaak voor een externe computer.
Wilt u uw verlichtingssyteem op afstand beheren, de werking van uw systeem monitoren en het onderhoud plannen? Dan kunt u additioneel gebruik maken van een Licht Management Systeem. Hierop worden in de toekomst aanvullende diensten aangeboden.

(Meer informatie >>)

MyriaMesh gebouwbeheersysteem Commissioning app voor uw gebouwsysteem en afzonderlijke apparaten

DALI integratie met Wireleds®

Ook een eventueel aanwezig DALI-systeem kan worden geintegreerd binnen ons Wireleds®.

 

PRIMEUR WIRELEDS® VOOR STENDEN HOGESCHOOL 

 

200.000.000 T8 TL’s vervangen kunnen we niet alleen!

In Nederland verspillen alleen al 200mln oude T8 TL’s in kantoren jaarlijks miljoenen euro’s aan energie kosten. Dat is heel zonde. Maar hier liggen dus ook kansen!
We zijn op zoek naar dealers die ons willen helpen om deze enorme markt te bedienen. Bent u een led leverancier, (licht) adviseur en nauw betrokken bij het verduurzamen van bestaande bouw? Neem contact op met Wim Hogenhout om de mogelijkheden te bespreken: +31 6 55 754 567 of gebruik het contactformulier: