Uitnodiging: Workshop MyriaMesh – 29 september 2017 van 12:00 – 17:00 

Uitnodiging: Workshop MyriaMesh – 29 september 2017 van 12:00 – 17:00 

MyriaMesh is een volledig draadloos lichtbesturingssysteem voor toepassing met alle merken LED verlichting. Met MyriaMesh kunt u uw verlichting eenvoudig duurzaam upgraden naar LED met lichtbesturing.

Vooral in retrofit situaties is het extra aanbrengen van kabels voor lichtbesturing een kostbare zaak. Met draadloze lichtbesturing van Chess Wise is dit verleden tijd!

Een slim gebouw begint met slimme LED verlichting.

Programma

Ervaar nu zelf de eenvoud van slimme LED verlichting door het volgen van de workshop over Smart Lighting, Network Security en het “live” in bedrijf stellen van slimme LED verlichting.

We heten u van harte welkom vanaf 12:00 met koffie en broodjes. De workshop start om 13:00.

Het programma bestaat uit:

Smart Lighting
Wanneer wordt er gesproken over slimme LED verlichting en wat moet het kunnen?

Met MyriaMesh komt slimme LED verlichting beschikbaar voor grootschalige renovatie en nieuwbouw projecten. MyriaMesh verenigt eenvoud, sterke beveiliging en schaalbaarheid in één draadloos lichtbesturingssysteem.

Network Security
“Hoe is de beveiliging geregeld?” is een veelvoorkomende vraag als het over draadloze netwerken gaat. Onze CTO Siebren de Vries geeft u graag een introductie in de beveiliging van draadloze netwerken.

MyriaMesh commissioning
Hoe eenvoudig is het in bedrijf stellen van slimme LED verlichting? We laten zien dat u voor MyriaMesh geen expert meer hoeft te zijn voor het in bedrijf stellen van slimme LED verlichting.  Natuurlijk mag u zelf aan de slag.

Zie ook de website van de Dutch Green Building Week