Uitnodiging: introductiecursus slimme, draadloze lichtbesturing – 6 & 7 juni 2018

Uitnodiging: introductiecursus slimme, draadloze lichtbesturing – 6 & 7 juni 2018

Binnen de verlichtingsbranche zijn er veel ontwikkelingen gaande. Eén van deze ontwikkelingen is draadloze lichtbesturing. De partij die hier als eerste mee te maken gaat krijgen, is de installateur.

Om van deze ontwikkelingen te profiteren is het van belang om te weten wat er allemaal speelt en hoe de installateur hier mee om moet gaan.

Chess Wise en UNETO-VNI organiseren daarom een introductiecursus over slimme, draadloze lichtbesturing waarmee de bezoeker wordt geïnformeerd over de voor- en nadelen van de verschillende systemen. De deelnemers beschikken vervolgens over de kennis om het juiste draadloze lichtbesturingssysteem te kiezen voor ieder draadloos lichtbesturingsproject.

Op woensdag 6 en donderdag 7 juni (VOLGEBOEKT) heten UNETO-VNI en Chess Wise je van harte welkom vanaf 9:00 uur. De cursus start om 9:30 en zal duren tot 15:30. Het programma bestaat uit:

 • Trends en ontwikkelingen
  Om als installateur te profiteren van de draadloze ontwikkelingen is het van belang om te weten wat er allemaal speelt en hoe je hiermee om moet gaan.
 • Het samenstellen van een draadloos lichtbesturingssysteem
  Waar moet je opletten als je voor een draadloos systeem kiest?
 • Radiobereik, antenneplaatsing en sensorplan
  Het wordt enorm druk in de ether. Wij zullen je laten zien hoe je het radiobereik kan vergroten/verbeteren en hoe je draadloze sensoren het beste kunt plaatsen.
 • Commissioning
  We laten zien dat je geen expert meer hoeft te zijn voor het in bedrijf stellen van slimme LED-verlichting.

 

LET OP: De introductiecursus was aanvankelijk alleen op 7 juni, maar wegens het hoge aantal aanmeldingen hebben we er een extra dag bijgeboekt. Je kunt je nu alleen nog aanmelden voor woensdag 6 juni!

 

Meld je nu gratis aan voor 6 juni!