MechaTronix, Stogger en Chess Wise demonstreren nieuwe vertical farming panelen op GreenTech 2018

MechaTronix, Stogger en Chess Wise demonstreren nieuwe vertical farming panelen op GreenTech 2018

Tijdens GreenTech 2018 in de RAI Amsterdam demonstreerde Mechatronix, Stogger en Chess Wise samen de nieuwe CoolGrow Vertical Farming (VF) panelen met CoolControls. Met de binnenkort gepatenteerde technologie van Stogger en ons lichtbesturingssyteem is er een betere, slimmere manier voor het verlichten van uw gewassen ontworpen.

De demonstratie bestaat uit drie Stogger CoolGrow VF-panelen. Ieder paneel heeft vier verschillende kleuren LED-strips die draadloos bestuurbaar zijn. Om de LED-strips te besturen en om ze met een lichtbesturingsapplicatie te verbinden hebben wij de volgende producten geleverd voor de demonstratie:

  • Twaalf draadloos bestuurbare en dimbare MEAN WELL LED Drivers LCM-40MM
  • Eén MyriaMesh Ethernet Gateway om de drivers met de cloud te verbinden
  • Communicatie met de lichtbesturingsapplicatie gaat via de cloud met REST API

 
De lichtbesturingsapplicatie werkt via een webpagina waardoor de vier verschillende kleuren LED-strips gedimd kunnen worden. Wanneer er een kleur is gekozen om te dimmen, wordt die gelijktijdig gedimd op alle drie de Stogger CoolGrow VF-panelen. De online lichtbesturingsapplicatie kan op zowel smartphones als tablets gebruikt worden.

Op Stogger’s website kunt u meer lezen over de Stogger CoolGrow VF-panelen en een video bekijken van de demonstratie op GreenTech 2018. Voor meer informatie over lichtbesturing kunt u contact met ons opnemen.