Chess Wise genomineerd in twee categorieën voor de Lux Awards 2018

Chess Wise genomineerd in twee categorieën voor de Lux Awards 2018

Ieder jaar tijdens Lux Live in Londen worden de Lux Awards uitgedeeld aan de bedrijven met de meest innovatieve projecten, ideeën of producten uit de verlichtingsindustrie. Dit jaar is Chess Wise voor maar liefst twee categorieën genomineerd tijdens de Lux Awards: Interieurverlichting van het Jaar en Faciliterende Technologie van het Jaar.

In de eerste categorie, Interieurverlichting van het Jaar, zijn we genomineerd met de MyriaMesh Smart T8 LED Tube. De Smart T8 LED Tube vervangt oude TL-verlichting en met een slimme LED-buis. Om de LED-buis slim te maken, hebben we onze MyriaMesh module erin geïntegreerd waardoor extra functies gebruikt kunnen worden zoals dimmen, scènes, daglichtregeling en bewegingsdetectie (in combinatie met de MyriaMesh Remote Switch en/of MultiSensor).

In de categorie Faciliterende Technologie van het Jaar zijn we genomineerd met de MEAN WELL LED Driver LCM-40MM. De LCM-40MM is een driver voor LED-verlichting, maar heeft net als onze Smart T8 LED Tube een geïntegreerde MyriaMesh module. Hiermee komen dezelfde eerder genoemde extra functies zoals een daglichtregeling beschikbaar voor uw LED-verlichting.

Voor Interieurverlichting van het Jaar zijn er dertien andere kandidaten genomineerd en voor Faciliterende Technologie van het Jaar zijn het veertien anderen. De winnaars worden onthuld tijdens de Lux Awards 2018 in het InterContinental O2 in Londen op 15 november. U kunt op de Lux Review website de overige genomineerde projecten, ideeën en producten zien.

We zijn naast de Lux Awards ook op de beurs zelf te vinden op stand J16. U kunt dan live onze productsuite aanschouwen. Hierover volgt binnenkort meer nieuws op onze website.