8Point3LED

8Point3LED

Met een aantoonbaar track record in het leveren van slimme oplossingen, neemt 8Point3LED het voortouw in de ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor slimme gebouwen en steden die het IoT (Internet of Things) omarmen. In samenwerking met de klant zorgt 8Point3LED voor een verlaging in kosten, verbeterde efficiency en een versterking van de naleving van de regels via draadloze, automatische zelf testende noodverlichting.

 

Door de laatste LED-technologie goed te benutten, samen met draadloze, lichtbesturingssystemen en sensoren, wordt data real-time geanalyseerd. Dit zorgt voor waardevolle inzichten en visualiseert de performance van het systeem. Met deze data kan het systeem volledig geoptimaliseerd worden.

 

Door met de beste partners in deze technologie, inclusief Chess Wise, samen te werken, levert 8Point3LED LED-verlichting met besturing van kant-en-klare, hoge kwaliteit. Dit doen zij voor een brede reeks van klanten, zowel in de private als de openbare sector. Door samen te werken met de grootste Europese banken kan 8Point3LED een volledig gefinancierd project afleveren. Hierdoor kunnen bedrijven geld besparen op energie, onderhoud en CO2-uitstoot verminderen zonder een kapitaalinvestering.

 

Lees meer