Vacature Marketeer

Vacature Marketeer

Het bedrijf

Chess Wise maakt zich hard voor een transitie naar duurzame, slimme verlichtingssystemen voor gebouwen, steden en industrieën. Onze missie is om u te helpen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen en tegelijkertijd om kosten te besparen en gezondheid, comfort en productiviteit te verbeteren.

 

Als Chess Wise voorzien wij een verschuiving naar draadloze oplossingen in de komende jaren. Langzamerhand worden bekabelde infrastructuren overbodig. Ons draadloze, slimme verlichtingssysteem is schaalbaar, flexibel en veilig. Kortom, de makkelijkste oplossing voor ieder LED-verlichtingsproject.

 

De functie 

Als Marketeer heb je een centrale rol in de ontwikkeling en uitvoering van de marketing- en communicatieactiviteiten van Chess Wise. Samen met het salesteam streef je naar continue verbetering van de positionering en profilering van Chess Wise in de internationale verlichtingsmarkt.

 

Je kerntaken zijn:

 • In samenwerking met directie en salesteam opstellen, uitvoeren en evalueren van het marketing- en communicatieplan
 • Het ontwikkelen, onderhouden, schrijven en publiceren van content voor chess.nl, LinkedIn en partnerkanalen.
 • Het maken van inzichtelijke webanalyses en verbeter voorstellen voor conversie-optimalisatie
 • Het maken van commerciële productdocumentatie zoals brochures, productsheets en instructievideo’s.
 • Het organiseren en realiseren van beurzen en events in binnen- en buitenland
 • Het maken en versturen van nieuwsbrieven en persberichten
 • Het analyseren van de markt t.b.v. lead generatie en campagnes

 

Het profiel 

We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler die creatieve en effectieve marketing acties kan bedenken. Je bent van nature nieuwsgierig en zorgt dat je continu op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen: intern, extern en op jouw vakgebied ! Je kan van technische content een begrijpelijk en toegankelijk verhaal maken voor onze doelgroep.

 

Daarnaast neem je het volgende mee:

 • Afgeronde HBO opleiding Communicatie / Marketing / MultiMedia Design
 • Recente aantoonbare ervaring met copywriting, SEO en Social Media in een B2B technische omgeving.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Kennis van WordPress, Adobe Suite, Microsoft Office en MailChimp
 • Je hebt affiniteit met elektronica en slimme internet oplossingen (Internet of Things)
 • Hands-on ervaring met standbouw en beursdeelname is een pré

 

Wij bieden

We bieden je een uitdagende functie binnen een informeel en dynamisch scale-up bedrijf met korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn professioneel, sociaal en van het ‘handen-uit-de-mouwen’-kaliber. Chess Wise biedt je een interessant salarispakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • 27 reguliere vrije dagen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Reisvergoeding
 • Opleidingsmogelijkheden

 

Reageren

Heb je interesse in de functie en wil je graag solliciteren. Mail je motivatie en CV naar Han Bak (directeur), sales@chess-wise.eu. Voor meer informatie kun je bellen met Wim Hogenhout (sales manager) op T: 023 5149 149.