Een nieuw gezicht

Een nieuw gezicht

Marketing
Chess Wise groeit in gestaag tempo door. Om ons te gaan helpen met deze groei is Joost Toornend begonnen in de functie van senior marketeer. Joost is een geboren en getogen Haarlemmer en heeft een brede achtergrond in branding, marketing en communicatie.
Voordat Joost bij Chess aan de slag ging heeft hij verschiullende banen gehad binnen de internationale marketing en communicatiewereld. “Chess is een erg gaaf bedrijf met een grote technische expertise, mooie producten en fantastische partners. Het word voor mij de uitdaging om al deze ingewikkelde techniek te verpakken in gave verhalen”, vertelt Joost. ” Ik kijk ernaar uit om samen met collega’s en partners verder te werken aan de ontwikkeling en adoptie van connected LED.

Nieuwe huisstijl

Joost mocht meteen aan het werk. Deze week hebben wij het startsein gegeven om onze huisstijl naar het volgende niveau te brengen. Zo zal onze huisstijl gepaard gaan met een nieuwe tone-of-voice én website. Hierover zal later meer naar buiten worden gebracht in een speciale update.