Chess partners with Lux-It

Chess partners with Lux-It

Chess partners with Lux-It

Wij zijn verheugd om te melden dat Chess een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met Lux-It. Han Bak, onze CEO en Jasper Hijink, CEO Lux-It, hebben vandaag de samenwerkingsovereenkomst bevestigd met hun handtekening. Deze samenwerkingsovereenkomst vergroot de beschikbaarheid van Mymesh binnen de Britse markt én versterkt de relatie tussen beide bedrijven.

“Lux-it heeft een gedegen kennis van de lichtmarkt en met name licht control. Daarmee is het een bekende en vertrouwde partij binnen de Engelse markt. ” zei Han Bak over deze samenwerking.

Lux-It brengt revolutionaire verlichtingstechnologie naar de Engelse klant. As erkende specialisten op het gebied van LED en Connected LED geven zij ook trainingen en informatie aan andere experts in de markt zoals architecten en installateurs. De samenwerkingsovereenkomst onderstreept dan ook de belangen van beide bedrijven. Samen zullen we er hard aan werken om de Britse markt nog verder te penetreren met Mymesh.

“Lux-it en Chess spreken dezelfde taal waardoor de Mymesh oplossing moeiteloos opgepakt wordt en optimaal tot zijn recht komt. Support wordt op niveau geleverd en de feedback wordt 1 op 1 met Chess gedeeld. Hierdoor wordt Mymesh steeds completer, efficiënter en gebruikersvriendelijker.

Vandaag de dag is Mymesh één van de beste technologiën om heel veel lampen te verbinden, te monitoren en te analyseren. Het maakt Mymesh de ideale toepassing voor de publieke, het  industriële en het werk domein.