60 acts of kindness

60 acts of kindness

Samen met partner 8point3 LED  nam Chess deel aan het initiatief “60 acts for a better life” van Ensto, een leverancier van slimme elektrische oplossingen in het VK. Samen hebben we Mymesh gedoneerd aan het Multiple Sclerosis Centre in Bournemouth. Dit zorgt voor een grotere veelzijdigheid van de ruimte en het bespaart flink op toekomstige elektriciteitsrekeningen waardoor er nog meer kan worden geinvesteerd in de patienten.

“Multiple sclerose, oftewel MS-disease, is een chronische ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast, waardoor mobiliteit en prestaties worden beperkt. Het MS-centrum van Bournemouth biedt een sociale omgeving voor patiënten om de aandoening te behandelen, terwijl zij deelnemen aan leuke activiteiten.

De inefficiënte en energieverslindende lampen van de centrale hal moesten begin december vervangen worden voor 15 nieuwe DL6X6 Dali LED-flatpanelfittingen. Het werk werd voltooid met Mymesh, een draadloos lichtbesturingssysteem van Chess Wise via 8point3 LED Ltd.

De hal is een echte multifunctionele ruimte, die wordt gebruikt voor eten, bingo, handwerk, filmavonden en feesten. Met dit dimbare systeem kunnen de verlichtingsniveaus worden ingesteld om elk evenement op een meer geschikte manier te laten plaatsvinden. De klanten van het MS Center waren verbaast over de installatie snelheid en de grote verandering die de nieuwe verlichting met zich meebracht – “het lijkt een totaal nieuwe plek!”

Bron: Ensto