Opbouw Mymesh Academy

Opbouw Mymesh Academy

Tegenwoordig rijdt je stofzuiger zelf al rondjes, regelt een magazijne haar distributie automatisch en bezorgen de eerste vrachtwagens al autonoom hun goederen. IoT staat nog in de kinderschoenen maar toch herdefinieert het nu al onze maatschappij en industrieën. Óók in de verlichtingsmarkt gebeurt er erg veel omtrent dit onderwerp. Hiervoor is Mymesh Academy in het leven geroepen. Mymesh Academy is het initiatief voor kennisuitwisseling op het gebied van duurzame slimme verlichting.

We zijn op dit moment druk aan het opbouwen voor de eerste Mymesh Academy dag. Er heeft zich een leuke groep cursisten aangemeld om meer te leren over de wereld van duurzame slimme verlichting en de toekomst daarvan.

We moeten hier nog even de puntjes op de I zetten en dan zijn we helemaal klaar voor grote dag van morgen. Wij hebben er zin in!