Academy datum Juni bekend!

Academy datum Juni bekend!

Mymesh Academy

Na het grote succes van April en Mei gaan we op 27 juni (13:00h – 16:00h) beginnen met de volgende Mymesh Academy dag. Deze keer willen we meer de praktijk in en willen we het hele traject gaan behandelen wat je als verlichtingsprofessional te wachten staat als je met draadloze lichtbesturing aan de slag gaat. Wij hebben de middag in 3 praktijk gerichte hoofdstukken verdeeld;

Voorbereiding

Hierin behandelen we alle facetten waar je op moet letten wanneer je een draadloos lichtbesturingssysteem gaat installeren. Welke factoren spelen ermee? Hoe maak ik een goed sensorplan? Hoe bouw je een component in om een signaal te optimaliseren. Dit soort vraagstukken zullen wij in detail behandelen.

Installatie

Hoe gaat de installatie van zo’n draadloos lichtbesturingssysteem? Waar moet ik op letten bij de installatie? Welke ervaringen hebben anderen met de draadloze lichtbesturing? Een gastspreker zal vanuit zijn ervaring deze vragen beantwoorden.

-Pauze-

Commissioning

Nadat alles hangt is het zaak dat je de boel goed configureert. Wij hebben hiervoor een iPad app ontwikkeld. Onze engineers nemen je mee en laten je zelf de zaal instellen zodat je meteen aanvoelt hoe het werkt.

Borrel

Na deze dag hebben we een kleine borrel georganiseerd waarbij er nader kennis gemaakt kan worden met de andere gegadigden.

Meld je hieronder gratis aan voor deze informatieve middag:

Mymesh Academy
Elk kwartaal zal er een onderwerp worden behandeld om de verlichtingsprofessional verder te helpen in de uitvoering van zijn/haar werkzaamheden. Zo geven we lezingen over draadloze lichtbesturing, smart buildings/cities, systeemselectie voor projecten en ga zo maar door. Deze cursusdagen worden verzorgd door experts uit de industrie en zijn geheel kosteloos. De locatie is altijd bij ons op kantoor.

powered by Typeform