Adviseurs

Adviseurs

Samen Ontwikkelen We Gezonde, Waardevolle En Duurzame Gebouwen

Netwerktechnologie biedt adviseurs van bouwmaterialen en gebouwsystemen, – architecten, bouwfysisch adviseurs, BREEAM, LEED en WELL specialisten – nieuwe mogelijkheden om gebouwen te ontwikkelen die het verschil gaan maken. De groeiende vraag aan gebouwen om te voldoen aan nieuwe eisen voor duurzaamheid, comfort en gezondheid vraagt om kennis over digitale technologie die de integrale prestaties van gebouwen kan analyseren en optimaliseren.

Chess Wise gaat graag de samenwerking aan met adviseurs die gebouwsystemen waarderen op hun bijdrage aan een efficiënte, duurzame en gezondere werk- en leefomgeving. Samen kunnen we kennis uitwisselen en opbouwen. Hiermee kunnen we gebouwen ontwikkelen waar mensen van houden en meerwaarde creëren voor huurders, gebouwbeheerders, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers.

Slimme Zonwering

Slimme Klimaatbeheersing

En Meer

Word Partner

Partnerships met adviseurs zijn zeer waardevol voor ons. Samen kunnen we de mogelijkheden van de digitalisering in de vastgoedsector benutten en nieuwe services ontwikkelen voor huurders en vastgoedbeheerders. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van een gezonde en duurzame werk en leefomgeving.

Waarom Partner worden?

• Beantwoord aan de groeiende behoefte naar slimme, IoT compatible, gebouwsystemen.

 

• Onderscheid jezelf op kennis en inzicht over de digitalisering in de bouwsector.

 

• Sluit je aan bij de voorhoede in de bouwsector en werk mee aan een gebouwde omgeving die slimmer, duurzamer, gezonder en waardevoller is, voor iedereen.

Ik wil graag weten wat een samenwerking inhoudt