Installateurs

Installateurs

Samen creëren we gezonde, waardevolle en duurzame gebouwen!

De groeiende vraag naar installatie van slimme, connected gebouwsystemen biedt installateurs grote kansen om competitieve dienstverlening te ontwikkelen. De groeiende behoefte aan IoT compatible building services vereist specifieke kennis en vaardigheden zodat uw advies en installaties voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker, huurder en/of eigenaar van een gebouw.

 

Chess Wise heeft meer dan 10 jaar ervaring in de IoT sector en heeft de digitalisering in de bouw- en vastgoedsector van dichtbij meegemaakt. Het resultaat van onze ervaring is een platform met producten en services dat perfect aansluit op de vraag uit de markt.

 

Slimme gebouwen vragen om schaalbare, geïntegreerde oplossingen voor de installatie en het beheer van gebouwsystemen. Met onze MyriaMesh systemen kunt u voldoen aan deze vraag.

Slimme Zonwering

Slimme Klimaatbeheersing

En meer

Word Partner

Partnerships met installateurs zijn zeer waardevol voor ons. Samen kunnen we de mogelijkheden van de digitalisering in de vastgoedsector benutten en nieuwe services ontwikkelen voor huurders en vastgoedbeheerders. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van een gezonde en duurzame werk en leefomgeving.

Waarom Partner worden?

• Beantwoord aan de groeiende behoefte naar slimme, IoT compatible gebouwsystemen.

 

• Verzamel waardevolle data tegen lage kosten en ontwikkel nieuwe, onderscheidende producten en services.

 

• Ontwikkel een competitieve voorsprong en doe mee in de voorhoede van de digitalisering in de bouwsector.

Ik wil graag weten hoe we kunnen samenwerken