IoT Platform voor Slimme Gebouwen

Mymesh IoT Platform voor Slimme Gebouwen

Mymesh biedt een zeer flexibel IoT Platform voor het beheer van responsieve, gezonde en duurzame gebouwen

Het Mymesh Smart Building platform verbetert de manier waarop we onze werk- en leefomgeving ervaren. Het zelfstandig werkende sensor-and-control netwerk levert de eenvoudigste en meest geavanceerde manier om de interoperabiliteit van systemen in een gebouw te monitoren en te beheren, zoals verlichting, zonwering en HVAC. Dit zorgt ervoor dat een gebouw zich beter kan aanpassen aan een veranderlijke omgeving en aanzienlijk beter presteert op het gebied van gezondheid, comfort en duurzaamheid. Hierdoor wordt de levensduur van een gebouw verlengd en haar waarde verhoogd.

Slimme Verlichting

Slimme Zonwering

Slimme Klimaatbeheersing

En meer

Laten we samen productieve, gezonde, duurzame gebouwen ontwikkelen met een IoT platform dat helpt sturen op de integrale prestaties van gebouwsystemen

Vertel mij meer over de toekomst van onze gebouwen

Complex versus Simple

Klassieke gebouwbeheersystemen (vereenvoudigd)

• Meerdere, enkelvoudige systeem lagen

• Complexe configuratie van afzonderlijke room-controllers

• Hoge operationele kosten

• Geen geïntegreerd prestatiebeheer

Mymesh IoT Platform voor Slimme Gebouwen

• Eén platform dat alle systemen aanstuurt

• Eenvoudig en flexibel

• Lage operationele kosten

• Geïntegreerd prestatiemanagement, rekening houdend met onderlinge afhankelijkheden.

Mymesh IoT Platform voor Slimme Gebouwen

Smart Building Platform

Hoe het werkt

Onze gepatenteerde technologie organiseert en beheert zelfstandig de inzet van verschillende sensoren en de bediening van actuatoren in een een gedistribueerd netwerk. Het maakt tegelijkertijd interoperabiliteit mogelijk tussen verschillende systemen. Dit stelt u in staat om uw energiekosten te verlagen en het welzijn en de productiviteit van gebruikers van een gebouw te verhogen.

1. Het Sensor & Control netwerk organiseert en beheert zichzelf

Mymesh sensoren en controls/actuatoren communiceren als gelijken en delen een gedistribueerd geheugen. Samen vormen ze een zichzelf organiserend Smart Building Platform dat zelfstandig gebouwbeheersystemen kan beheren, zoals verlichting, zonwering en klimaatbeheersing.

2. Integratie en inbedrijfstelling is eenvoudig

Het integreren van nieuwe systemen of apparaten of het veranderen van hun instellingen is eenvoudig. Uw Mymesh netwerk herkent en integreert nieuwe sensoren en actuatoren zodra zij in de nabijheid zijn van hun Mymesh netwerk. U hoeft nu alleen het netwerk te instrueren wat de rol en de toepassing is van het systeem of apparaat. De commissioning app en de bluetooth gateway bieden hiervoor de nodige toegang tot het netwerk, zodat u de rol en het gedrag van het nieuwe apparaat kunt instellen. Zo makkelijk is het!

3. Beheer de prestaties van uw gebouw vanuit de cloud

U kunt de toepassing van uw platform uitbouwen met data-analyse tools en een groeiend aantal applicaties waarmee u de prestaties van uw gebouw kunt verbeteren. Voeg eenvoudig een gateway toe aan het platform en wissel gegevens uit met het Mymesh Slimme Gebouwbeheersysteem.