IoT Platform voor Slimme Steden

MyriaMesh IoT Platform voor Slimme Steden

MyriaMesh is een flexibel IoT Platform voor responsieve, duurzame, vitale steden

MyriaMesh is een flexibel, autonoom werkend IoT Platform dat het beheer van stedelijke voorzieningen en infrastructuursystemen slimmer, efficiënter en veiliger maakt.  

Dit helpt om de duurzaamheid, het onderhoud, de veiligheid en de beleving van een stad of een industrieel complex aanzienlijk verbeteren.


Slim Parkeren

CO2 monitoren

En meer

Laten we bouwen aan responsieve, vitale steden met een schaalbaar en veilig IoT Platform dat integraal management van infrastructuursystemen mogelijk maakt.

Vertel me meer over de toekomst van Slimme Steden

Hoe Het Werkt

Onze gepatenteerde technologie organiseert en beheert zelfstandig de inzet van verschillende sensoren en de bediening van regelaars in een een gedistribueerd netwerk. Het maakt tegelijkertijd interoperabiliteit mogelijk tussen verschillende systemen. Dit stelt u in staat om energiekosten en onderhoudskosten te verlagen en het welzijn en de gezondheid van gebruikers van een omgeving te verhogen.

1. Het Sensor & Control netwerk organiseert en beheert zichzelf

MyriaMesh sensoren en regelaars communiceren als gelijken en delen een gedistribueerd, collectief geheugen. Samen vormen ze een zelfsturend Smart City Platform dat zelfstandig infrastructuursystemen en voorzieningen kan beheren, zoals verlichting, parkeerplekken en beveiliging.

2. Integratie en inbedrijfstelling is eenvoudig

Het integreren van nieuwe systemen of apparaten of het veranderen van hun instellingen is eenvoudig. Uw MyriaMesh netwerk herkent en integreert nieuwe sensoren en regelaars zodra zij in de nabijheid zijn van hun MyriaMesh netwerk. U hoeft nu alleen het netwerk te instrueren wat de rol en de toepassing is van een nieuwe sensor of apparaat. 

3. Beheer de prestaties van uw infrastructuursystemen vanuit de cloud

U kunt de toepassing van uw platform uitbouwen met data-analyse tools en een groeiend aantal applicaties waarmee u de prestaties van uw infrastructuur kunt verbeteren. Voeg eenvoudig een gateway toe aan het platform en wissel gegevens uit met een backoffice.