Fabrikanten | OEM

Fabrikanten | OEM

Samen creëren we gezonde, waardevolle en duurzame gebouwen!

De digitale transformatie in de bouwsector ontwikkelt zich in een steeds sneller tempo. IoT technologie biedt fabrikanten van gebouwsystemen (en onderdelen) grote kansen om slimme, connected producten te ontwikkelen. Hierdoor kan data worden verzameld en uitgewisseld over het gebruik en de prestaties van gebouwsysteem. Deze data kan worden toegepast om gebouwsystemen beter aan te sturen en nieuwe producten en services te ontwikkelen.

Met MyriaMesh, levert Chess Wise embedded IoT technologie die aan de basis ligt van succesvolle partnerships met fabrikanten van gebouwsystemen zoals verlichting, zonwering en klimaatbeheersing.

 

Onze geavanceerde technologie maakt (onderdelen van) gebouwsystemen IoT-compatible. Samen met fabrikanten kunnen we zo aanzienlijke waarde creëren voor de stakeholders van commercieel, publiek en industrieel vastgoed.

Slimme Zonwering

Slimme Klimaatbeheersing

En meer

Word Partner

OEM partnerships zijn zeer waardevol voor ons. Samen kunnen we nieuwe business modellen ontwikkelen en de mogelijkheden van de networked economy benutten. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van een gezonde en duurzame werk en leefomgeving.

Waarom partner worden?

• Beantwoord aan de groeiende behoefte naar slimme, IoT compatible, gebouwsystemen.

 

• Verzamel waardevolle data tegen lage kosten en ontwikkel nieuwe, onderscheidende producten en services.

 

Ontwikkel een competitieve voorsprong en doe mee in de voorhoede van de digitalisering in de bouwsector.

Ik wil graag weten wat een samenwerking inhoudt