Partners

 • Luminext is innovator en marktleider in beheer- en managementsystemen voor intelligente openbare verlichting en andere objecten in de buitenruimte.

  In samenwerking met Luminext is de MyriaMesh Outdoor Light Control productlijn ontwikkeld, een Smart Street Lighting oplossing voor dynamische lichtbesturing van openbare en industriële verlichting. De OLC productlijn is volledig geïntegreerd met Luminizer Management Software, de beheer- en besturingsomgeving van Luminext.

   

  lees meer

  ......

 • Dietal is ontwerper en fabrikant van professionele LED verlichtingsarmaturen. Voor de TPPL®: Tubular Professional Performance Lighting heeft Dietal gekozen voor integratie van de MyriaMesh Wireless Control Module 2.4GHz.

   

  lees meer

  ......

 • Verosol ontwikkelt en fabriceert binnenzonwering. Voor Verosol FourC heeft Verosol gekozen voor integratie van MyriaMesh Wireless Blind Control. Verosol FourC is een volledig draadloos bestuurbaar rolgordijn met een eigen zonnepaneel voor energieopwekking.

   

  lees meer

  ......

 • LedsGoGreener ontwikkelt, produceert en installeert LED verlichting voor de vervangingsmarkt van conventionele verlichting voor kantoren en bedrijfsgebouwen.

  Onder de naam Wireleds is in samenwerking met LedsGoGreener een Smart Lighting concept ontwikkeld door toepassing van de MyriaMesh Building Light Control productlijn

   

  lees meer

  ......

 • AntTail designs, develops and delivers products and services to monitor and track the origin and temperature of medicines throughout the cold chain. 

  Voor het monitoren van farmaceutische producten in de logistieke koelketen is in samenwerking met AntTail een draadloze licht en temperatuur sensor ontwikkeld met gateway’s voor de koppeling met een Management Systeem.

   

  lees meer

  ......

 • TRILUX ontwikkelt technologisch verfijnde, elegante binnen- en buitenarmaturen voor alle professionele toepassingsgebieden.

  TRILUX Simplify Your Light staat voor de eenvoudigste en zekerste weg naar een energie-efficiënte en toekomstgerichte verlichtingsoplossing op maat. TRILUX biedt een brede waaier technologieën en werkt samen met krachtige partners waaronder Chess Wise, voor het realiseren van totaaloplossingen op maat – steeds perfect afgestemd op de klantenbehoeften en het toepassingsgebied.

   

  Lees meer

  ......

Word Partner

Partnerships zijn zeer waardevol voor ons. Samen kunnen we de mogelijkheden van de digitalisering in de vastgoedsector benutten en nieuwe services ontwikkelen voor huurders en vastgoedbeheerders. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van een gezonde en duurzame werk en leefomgeving.

Waarom Partner worden

• Beantwoord aan de groeiende behoefte aan slimme, IoT compatible, gebouwen.

 

• Ontwikkel slimme gebouwen die data kunnen verzamelen, analyseren en toepassen voor betere prestaties, aanpassend vermogen en nieuwe services.

 

• Ontwikkel een competitieve voorsprong en doe mee in de voorhoede van de digitalisering in de bouwsector.

Ik wil graag weten hoe we kunnen samenwerken