Partners

 • Luminext is innovator en marktleider in beheer- en managementsystemen voor intelligente openbare verlichting en andere objecten in de buitenruimte.

  In samenwerking met Luminext is de MyriaMesh Outdoor Light Control productlijn ontwikkeld, een Smart Street Lighting oplossing voor dynamische lichtbesturing van openbare en industriële verlichting. De OLC productlijn is volledig geïntegreerd met Luminizer Management Software, de beheer- en besturingsomgeving van Luminext.

   

  lees meer

  ......

 • Dietal is ontwerper en fabrikant van professionele LED verlichtingsarmaturen. Voor de TPPL®: Tubular Professional Performance Lighting heeft Dietal gekozen voor integratie van de MyriaMesh Wireless Control Module 2.4GHz.

   

  lees meer

  ......

 • Verosol ontwikkelt en fabriceert binnenzonwering. Voor Verosol FourC heeft Verosol gekozen voor integratie van MyriaMesh Wireless Blind Control. Verosol FourC is een volledig draadloos bestuurbaar rolgordijn met een eigen zonnepaneel voor energieopwekking.

   

  lees meer

  ......

 • AntTail designs, develops and delivers products and services to monitor and track the origin and temperature of medicines throughout the cold chain. 

  Voor het monitoren van farmaceutische producten in de logistieke koelketen is in samenwerking met AntTail een draadloze licht en temperatuur sensor ontwikkeld met gateway’s voor de koppeling met een Management Systeem.

   

  lees meer

  ......

 • TRILUX ontwikkelt technologisch verfijnde, elegante binnen- en buitenarmaturen voor alle professionele toepassingsgebieden.

  TRILUX Simplify Your Light staat voor de eenvoudigste en zekerste weg naar een energie-efficiënte en toekomstgerichte verlichtingsoplossing op maat. TRILUX biedt een brede waaier technologieën en werkt samen met krachtige partners waaronder Chess Wise, voor het realiseren van totaaloplossingen op maat – steeds perfect afgestemd op de klantenbehoeften en het toepassingsgebied.

   

  Lees meer

  ......

 • ETK VERLICHTING is leverancier van verlichting voor een breed toepassingsgebied: kantoren, scholen, industrie, wegen, terreinen, enz. Naast uitvoering van lichtplannen en berekeningen, maatwerkarmaturen, renovatie van bestaande armaturen en designverlichting integreert ETK Verlichting MyriaMesh Building Light Control in de armaturen. ETK Verlichting levert de gehele MyriaMesh Building Light Control productsuite voor draadloze lichtbesturing.

   

  Lees meer

  ......

 • Lumosec lighting is fabrikant van professionele verlichtingsoplossingen. Lumosec lighting ontwerpt, produceert en levert bovengemiddelde kwaliteitsarmaturen met de nadruk op betrouwbaarheid, design en energiezuinigheid. Lumosec lighting helpt architecten, ontwerpers, technische groothandels en de elektro-installateurs bij het realiseren van hun verlichtingsoplossingen. Lumosec lighting realiseert in samenwerking met Chess Wise draadloze lichtbesturingsoplossingen met MyriaMesh Building Light Control.

   

  Lees meer

  ......

 • All-Lighting staat voor het verminderen van energiegebruik bij haar klanten.
  Door de allerlaatste technologie toe te passen in LED-verlichting lukt het ons besparingen te realiseren tot 80% ten opzichte van TL en zelfs tot 30% op de huidige LED-verlichting. In vooral het zuiden van het land richten zij zich op het MKB. Kantoren, magazijnen, fabriekshallen maar ook veel huisartsenpraktijken zijn onze type klanten. Met en smalle product-portfolio zijn de ledarmaturen van All-Lighting voor de meeste bedrijven geschikt. De product-portfolio is uitgebreid met de draadloze oplossing voor lichtbesturing en lichtmanagement van Chess Wise.

   

  Lees meer

  ......

Word Partner

Partnerships zijn zeer waardevol voor ons. Samen kunnen we de mogelijkheden van de digitalisering in de vastgoedsector benutten en nieuwe services ontwikkelen voor huurders en vastgoedbeheerders. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van een gezonde en duurzame werk en leefomgeving.

Waarom Partner worden

• Beantwoord aan de groeiende behoefte aan slimme, IoT compatible, gebouwen.

 

• Ontwikkel slimme gebouwen die data kunnen verzamelen, analyseren en toepassen voor betere prestaties, aanpassend vermogen en nieuwe services.

 

• Ontwikkel een competitieve voorsprong en doe mee in de voorhoede van de digitalisering in de bouwsector.

Ik wil graag weten hoe we kunnen samenwerken