Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars

Laten we de waarde van vastgoed vergroten en gebouwen ontwikkelen waar mensen van houden

De digitalisering van de bouwsector, onder de noemers IoT en Property Technology, transformeert de fundamentele waarden van commercieel vastgoed. De mantra locatie, locatie, locatie zal uiteraard nog van belang blijven, maar slimme, IoT compliant gebouwen die data kunnen verzamelen en toe kunnen passen voor betere prestaties, leveren toegevoegde waarde voor zowel vastgoedbeleggers als (commerciële) huurders. De digitalisering van de vastgoedsector is een feit.

 

De ontwikkeling van slimme, responsieve gebouwen zal de markt verder doen kijken dan kostenreductie. IoT compatible gebouwsystemen zorgen voor een hoger comfort, lagere operationele kosten, betere relaties met huurders, en nieuwe inkomsten, bijvoorbeeld op basis van service-based proposities.

 

Met MyriaMesh levert Chess Wise een cutting-edge IoT platform voor de ontwikkeling van adaptieve, gezonde en duurzame gebouwsystemen waardoor gebouwen hun prestaties kunnen aanpassen aan een veranderlijke omgeving; het klimaat, de verwachtingen en het gedrag van huurders en de markt. Samen kunnen we aanzienlijke meerwaarde creëren voor de stakeholders van de commercieel, publieke en industrieel vastgoed.

Smart Blinds

Smart HVAC

And Beyond

Word Partner

Partnerships met projectontwikkelaars zijn zeer waardevol voor ons. Samen kunnen we de mogelijkheden van de digitalisering in de vastgoedsector benutten en nieuwe services ontwikkelen voor huurders en vastgoedbeheerders. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van een gezonde, duurzame gebouwen en vehogen we diens marktwaarde.

Waarom Partner worden

• Beantwoord aan de groeiende behoefte aan slimme, IoT compatible, gebouwen.

 

• Ontwikkel slimme gebouwen die data kunnen verzamelen, analyseren en toepassen voor betere prestaties, aanpassend vermogen en nieuwe services.

 

• Ontwikkel een competitieve voorsprong en doe mee in de voorhoede van de digitalisering in de bouwsector.

Vraag informatie aan over de mogelijkheden