Slimme Straatverlichting

Slimme openbare verlichting

Slimme Straatverlichting met de Outdoor Light Control (OLC) Suite

Een Slimme Stad Begint Bij Slimme Verlichting

Met de MyriaMesh OLC (Outdoor Light Control) producten kunt u een (bestaande) verlichtingsinfrastructuur transformeren in slimme straatverlichting die draadloos kan worden aangestuurd en tegelijkertijd de basis legt voor een smart city netwerk. De slimme sensoren en controllers vormen een dicht netwerk door uw stad, dat naast het besturen van straatverlichting, kan worden benut als digitale snelweg voor andere data; denk aan parkeersensoren, co2 sensoren of aansturing van afsluitingspaaltjes.

Producten

 • De OLC is een draadloze controller voor Slimme Straatverlichting die de data verzamelt en distribueert ​​die nodig zijn om het energieverbruik te optimaliseren, de onderhoudsactiviteiten te plannen en de levensduur van lampen te optimaliseren. Het biedt de perfecte retrofit oplossing voor bestaande straatverlichtingssystemen

   

  De OLC verzamelt de volgende data:

  • Prestatie en gebruik: aan/uit/dim level afgezet tegen een tijdslijn
  • Branduren + data
  • Uitval
  • Energie verbruik

   

  Deze gegevens kunnen worden uitgewisseld met de Luminizer Management Software voor de analyse en de optimalisatie van uw straatverlichtingssysteem.

   

  Productsheet MyriaMesh OLC 300S...

 • De MyriaMesh OLC 2G/3G Gateway zorgt voor de data-exchange tussen het MyriaMesh straatverlichtingsnetwerk en de Luminizer Management Software (SaaS) zodat u uw straatverlichting op afstand kunt beheren (monitoren, analyse en regeling). Ons netwerk functioneert autonoom, dus zowel de OLC gateway als het Luminext systeem zijn optioneel en bedoeld om de functionaliteit en vooral de controle over uw straatverlichtingsnetwerk te vergroten.

   

  Productsheet MyriaMesh OLC 2G/3G Gateway...

 • Luminizer biedt complete Management Software voor Slimme Straatverlichting, ontwikkeld door Luminext. Luminizer functioneert als de backoffice voor ons slimme straatverlichtingsnetwerk.

   

  Luminizer biedt u alle tools voor het efficiënt onderhouden en regelen van veilige, duurzame straatverlichting.

   

  Specificaties Smart Street Lighting Systeem...

Simpele platform integratie en flexibel gebouwbeheer

Alle sensoren en controllers maken onderdeel uit van hetzelfde MyriaMesh netwerk, ongeacht wat voor een actoren ze aansturen. De omvang van het netwerk kan uitgroeien tot 10.000 nodes (geintegreerde sensoren, controllers en actoren). De schaalbaarheid en flexibiliteit van het netwerk zorgen ervoor dat er integraal gestuurd kan worden op optimale prestaties.

Ik wil graag meer informatie