Slimme Verlichting

Slimme Verlichting met de Building Light Control (BLC) Suite

Een Slim Gebouw begint bij Slimme Verlichting

Met de MyriaMesh Building Light Control Suite kunt u elke bestaande verlichtingsinfrastructuur transformeren in een slim en draadloos verlichtingssysteem dat de basis legt voor een slim gebouwbeheersysteem. De sensoren en controllers zorgen voor een dicht netwerk dat niet alleen uw verlichting kan controleren, maar ook kan worden ingezet om andere gebouwsystemen te monitoren en aan te sturen zoals het draadloos aansturen van zonwering en HVAC systemen.

Products

 • De BLC 200 is een slimme verlichtingsmodule en bevat een reeks controllers voor de aansturing van verlichtingsarmaturen. Met een BLC 200 maakt u elk armatuur in een handomdraai slim en draadloos bedienbaar. BLC 200’s vormen samen automatisch een draadloos netwerk dat gebruikt kan worden als IoT platform voor de aansturing van andere gebouwsystemen. Zo legt u met slimme verlichting van MyriaMesh het fundament voor slim gebouwbeheer.

   

  MyriaMesh-blc-200-productsheet......

 • De MyriaMesh MultiSensor is een draadloze bewegings- en lichtsensor met een long-life batterij die u makkelijk, overal kunt monteren. Met deze MultiSensor kunt u een ​​groep slimme apparaten (bijvoorbeeld verlichting of zonwering) aansturen op basis van aanwezigheid of lichtsterkte in een ruimte.

   

  MyriaMesh-blc-multisensor-productsheet......

 • MyriaMesh BLC Remote Switch is een draadloze schakelaar met een long-life batterij zodat je de schakelaar makkelijk overal kunt monteren. Hiermee kunt u een groep slimme apparaten schakelen – aan/uit, of in het geval van dimbare verlichting, ook dimmen.

   

  MyriaMesh-blc-remote-switch-productsheet......

 • Als u uw systemen (zoals verlichting of zonwering) op afstand wilt monitoren, analyseren en aansturen dan zorgt deze MyriaMesh BLC Gateway voor de data-uitwisseling met het MyriaMesh gebouwbeheersysteem in de cloud. MyriaMesh gebouwsystemen worden aangestuurd vanuit een autonoom functionerend netwerk. De koppeling met het MyriaMesh gebouwbeheersysteem is dus optioneel.

  MyriaMesh-blc-ethernet-gateway-productsheet......

 • Het configureren van uw MyriaMesh building light control system en het toewijzen en instellen van diens afzonderlijke armaturen gaat makkelijk en snel met de BLC Commissioning App voor iPad.

  • Wijs een MyriaMesh apparaat een plek toe op de plattegrond van het gebouw.
  • Wijs het apparaat toe aan één of meer groepen.
  • Stel de eigenschappen in voor het gedrag van het apparaat en/of een hele groep apparaten.
  2017 Impressie MyriaMesh Commissioning App......

 • De Bluetooth-Gateway geeft u toegang tot het MyriaMesh platform zodat u de werking van uw gebouwsysteem en diens afzonderlijke apparaten kunt instellen met de MyriaMesh Commissioning App voor de iPad.

   

  MyriaMesh-ble-gateway-productsheet......

 • Het MyriaMesh Building Management-systeem is een flexibel, modulair systeem (SaaS). Hiermee kunt het monitoren en aansturen van uw gebouwsystemen, zoals slimme verlichting, zonwering en klimaatbeheersing, naar eigen wens inrichten. Dit systeem is ontwikkeld in samenwerking met onze partner MetaFactory voor de ontwikkeling van slimmere, duurzame en gezonde gebouwen.

  Overview MyriaMesh BMS

  ......

 • Als u uw systemen (zoals verlichting of zonwering) op afstand wilt monitoren, analyseren en aansturen dan zorgt deze MyriaMesh BLC Gateway voor de data-uitwisseling met het MyriaMesh gebouwbeheersysteem in de cloud. MyriaMesh gebouwsystemen worden aangestuurd vanuit een autonoom functionerend netwerk. De koppeling met het MyriaMesh gebouwbeheersysteem is dus optioneel.

   

   

  MyriaMesh-blc-2G-3g-gateway-productsheet......

Simpele platform integratie en flexibel gebouwbeheer

De MyriaMesh Building Light Control Suite kan worden geïntegreerd op hetzelfde MyriaMesh platform als de Slimme Zonwering (van Verosol) of slimme HVAC-oplossingen (roadmap 2017). Alle sensoren en regelaars zijn geïntegreerd in hetzelfde MyriaMesh netwerk, ongeacht of zij een verlichting, een zonwering of andere aandrijving bedienen. Dit zorgt voor een gebouwbeheersysteem met een ongeëvenaarde flexibiliteit en dat versterkt uw mogelijkheden om aan te sturen op betere duurzaamheidsprestaties en optimaal comfort voor de gebruikers van uw gebouw.

Ik wil graag meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.