Slimme Verlichting

Slimme Verlichting met de Building Light Control (BLC) Suite

Een Slim Gebouw begint bij Slimme Verlichting

Mymesh BLC is een draadloos lichtbesturingssysteem dat samenwerkt met de verlichting en leverancier van uw keuze.

 

We maken gebruik van slimme lichtbesturingscomponenten zoals een smart driver of controller voor de verschillende armaturen en slimme LED tubes. Voor bediening en automatische regelingen wordt een draadloze schakelaar en sensor toegepast. Alle componenten vormen samen automatisch een hecht zelfstandig netwerk. Zo kunt u met Mymesh BLC uw verlichting eenvoudig duurzaam upgraden naar LED met lichtbesturing.

 

 • Tot 90% energiebesparing met LED én lichtbesturing, omdat de verlichting alleen aanstaat als het nodig is.
 • Voor monitoring en beheer op afstand levert het netwerk (indien gewenst) data aan een Management Systeem.
 • Onbeperkt schaalbaar, ideaal voor renovatie en grootschalige projecten.
 • De lichtbesturing kan eenvoudig worden ingesteld of aangepast met iPad App
 • Geen additionele bekabeling nodig en gemakkelijk te monteren
 • Zeer sterke netwerkbeveiliging

Producten

 • De BLC 200 is een slimme draadloos bestuurbare verlichtingsmodule en bevat een reeks controllers voor de aansturing van verlichtingsarmaturen. De BLC200 is één enkele oplossing voor het draadloos bestuurbaar maken van ieder armatuur. De BLC200 is daarom voorzien van een DALI, 1-10V en 200W relais controller en een ingebouwde antenne.

   

  Productsheet Mymesh BLC 200...

 • De Mini BLC-DALI is een kleine slimme draadloos bestuurbare verlichtingsmodule en bevat een DALI controller voor de aansturing van verlichtingsarmaturen. De Mini BLC-DALI is een kleine uitvoering van de BLC200 voor inbouw in (lijn)armaturen. Met een Mini BLC-DALI maakt u elk armatuur voorzien van een DALI dimbare LED driver  in een handomdraai slim en draadloos bedienbaar. De Mini BLC-DALI wordt geleverd inclusief een antenne die vrij gepositioneerd kan worden in het armatuur.

   

  Productsheet Mini BLC-DALI...

 • Met de Mini BLC-4DI kunt u een externe schakelaar, externe sensor of GBS schakelactor aansluiten op uw Mymesh Building Light Control systeem. De Mini BLC-4DI is voorzien van vier digitale inputs (potentiaal vrij contact) die afzonderlijk kunnen worden ingesteld om uw Mymesh Building Light Control system te besturen. De Mini BLC-4DI wordt geleverd inclusief een antenne.

   

  Productsheet Mini BLC-4DI...

 • De Mini BLC-Relay is een kleine slimme draadloos bestuurbare module met een 10A relais voor het schakelen van verlichtingsarmaturen of andere apparaten. Met een Mini BLC-Relais maakt u elk armatuur of apparaat in een handomdraai slim en draadloos bedienbaar. De Mini BLC-Relay wordt geleverd inclusief een antenne.

  Productsheet Mini BLC-RELAY...

 • De LCM-40MM is een draadloos bestuurbare en dimbare slimme voeding voor LED verlichting en vervangt de traditionele dimbare drivers. De LCM-40MM is de eenvoudigste oplossing om elk armatuur in een handomdraai slim en draadloos bestuurbaar te maken.

   

  De LCM-40MM heeft een ingebouwde Mymesh Building Light Control module en een instelbaar vermogen tot maximaal 42W. De maximale stroom is instelbaar van 350 mA tot 1050mA door middel van DIP switches.

   

  Productsheet Mean Well LED Driver LCM-40MM...

 • Met de T8 LED buis kan eenvoudig een bestaande TL-buis worden vervangen door slimme LED verlichting. Met minimale installatietijd en kosten wordt een maximale energiebesparing gerealiseerd.

   

  De T8 LED buis is draadloos bestuurbaar en dimbaar, doordat we gebruik maken van een slimme ingebouwde driver. De T8 LED buis is leverbaar in de lengtematen 1200m en 1500mm en de kleurtemperaturen 3000K of 4000K. Voor het dimmen wordt gebruik gemaakt van constante stroom sturing, waarbij diep dimmen (<5%) mogelijk is.

   

  Productsheet Smart T8 LED Tube...

 • De Mymesh BLC Remote Switch is een draadloze licht/dim/scene schakelaar met een long-life batterij voor flexibele wandmontage. De Remote Switch biedt verschillende mogelijkheden zoals schakelen, dimmen of het selecteren van een scene voor het bedienen van uw verlichtingsarmaturen die zijn voorzien van een Building Light Controller of Smart LED Driver.

   

  Productsheet Mymesh BLC Remote Switch...

 • De Mymesh Multisensor is een draadloze bewegings- en lichtsensor met een long-life batterij die u makkelijk, overal kunt monteren. Met deze Multisensor kunt u een ​​groep slimme apparaten (bijvoorbeeld verlichting of zonwering) aansturen op basis van aanwezigheid of lichtsterkte in een ruimte.

   

  Productsheet Mymesh BLC Multisensor...

 • De Bluetooth-Gateway geeft u toegang tot het Mymesh platform zodat u de werking van uw gebouwsysteem en diens afzonderlijke apparaten kunt instellen met de Mymesh Commissioning App voor de iPad.

   

  Productsheet Mymesh BLE Gateway...

 • Het instellen van uw Mymesh lichtbesturingssysteem gaat eenvoudig met deze Mymesh Light Commissioning app voor iPad.

  Belangrijke functies zijn:

  • Eenvoudig instellen en aanpassen van de lichtbesturing
  • Aanmaken van verlichtingsgroepen op gebouw, verdieping en kamer niveau
  • Instellen van automatische en handmatige lichtbesturingsfuncties met sensoren en schakelaars
  • Volledig aan te passen instellingen voor lichtniveau’s, scenes en timers.
  • Beveiligde werkomgeving
  • Demo mode

   

  Download Mymesh Commissioning App...

 • De Ethernet Gateway wordt gebruikt om uw Mymesh netwerk met onze cloud te verbinden. Op deze manier kunt u via REST API het lichtbesturingssysteem koppelen aan bijvoorbeeld een gebouwbeheersysteem. Het Mymesh lichtbesturingssysteem is autonoom functionerend. Het koppelen met de cloud is daardoor optioneel.

   

  De Ethernet Gateway kan ook verbinding maken met de cloud via WiFi of een 4G-verbinding. Hiervoor is additioneel een WiFi Bridge of een 4G-internetmodem nodig die wordt aangesloten op de Ethernet Gateway.

   

  Productsheet Mymesh BLC Ethernet Gateway...

 • Met het online Mymesh Management systeem kunt u uw Mymesh netwerk op afstand besturen, monitoren en instellen.

   

  Het dashboard biedt een scala aan mogelijkheden. Het wordt gebruikt om uw netwerk te besturen, monitoren en instellen. Alleen geauthoriseerde gebruikers hebben toegang tot het systeem via een computer, laptop, tablet of smartphone. De authorisatie kan worden onderverdeeld in verschillende niveaus zoals Commissioner, Eindgebruiker of Administrator.

   

  Via monitoring in het dashboard kunt u bijvoorbeeld de status van verschillende componenten bekijken, in de gaten houden hoeveel energie u verbruikt of nakijken of alle lampen het nog doen. In het Managementsysteem is het ook mogelijk de instellingen van verscheidene componenten of gehele groepen aan te passen. Een Mymesh Ethernet Gateway verzorgt de connectie tussen uw Building Light Control Systeem en het Boss Managementsysteem.

  ...

 • De Micro BLC is een slimme verlichtingsmodule met plug&play sensoropties. Met een Micro BLC kunt u eenvoudig een dimbaar armatuur besturen en een bewegingssensor toevoegen voor automatische besturingsopties.

  Productsheet Mymesh Micro BLC...

 • De Motion Sensor High Bay is speciaal ontworpen voor locaties zoals distrubutiecentra en warenhuizen. Deze locaties hebben vaak hoge platfonds en gangen waardoor er extra bereik nodig is. De motion Sensor High Bay kan verder kijken met een kleine kijkhoek dan de MultiSensor.

  Productsheet Motion Sensor High Bay...

Ik wil graag meer informatie

powered by Typeform

Simpele platform integratie en flexibel gebouwbeheer

De Mymesh Building Light Control Suite kan in de toekomst worden geïntegreerd op hetzelfde Mymesh platform als de Slimme Zonwering (van Verosol) of slimme HVAC-oplossingen. Alle sensoren en regelaars zijn geïntegreerd in hetzelfde Mymesh netwerk, ongeacht of zij een verlichting, een zonwering of andere aandrijving bedienen. Dit zorgt voor een gebouwbeheersysteem met een ongeëvenaarde flexibiliteit en dat versterkt uw mogelijkheden om aan te sturen op betere duurzaamheidsprestaties en optimaal comfort voor de gebruikers van uw gebouw.